glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mysigaste och finaste dunjackan till Stellis

Hejsan,
Idag är det ingen rolig dag. Stella blev förkyld igår kväll (varit på gång ett par dagar) och det resulterade som vanligt i massa segt slem på natten så att hon vaknar i panik sisådär en gång i timmen och inte kan andas. Så det blir akuten när hon har vaknat från sin nap och jag åker inte därifrån utan ett recept med inhalator, luftvidgande och kortison till henne. Vi har fått åka upp till akuten varje gång sen i september när hon blivit förkyld och så fort hon får kortison så vänder det direkt.
Hon ska inte behöva ha det så här när jag kan hjälpa henne hemma direkt.
Tänkte visa upp Stellas nya och fina dunjacka från favoritmärket Mini A Ture. Matchar ju perfekt med hennes termobrallor och väntar från samma märke. Visade upp hela kittet här och skrev om dess funktioner osv. Den klassiska reflexen som sitter på alla deras kläder. Fin och funktionellt 🙂Älskar deras toppiga luvor som man också kan knäppa av om man vill.
Dunjackan är så där mjuk och följsam i fin A-linjformad modell. Dessutom är jackan vind- och vattenavvisande. Ska se om jag får till en bild när hon står eller går så Ni får se den i sin helhet på instagram @glitzan. Hon använder den till vardags hela tiden. Nya favoritjackan just nu 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats