glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

NYHET!!! Probiotisk, ekologisk och vegansk hudvård.

Hudvård som är ekologisk, vegansk och ej testat på djur och utöver det är resultatinriktad. Det är liksom porr i min öron eller porr på huden kanske är mer korrekt.
Min (och din) bästa Hanna som har Hudvårdsrummet är alltid hungrig och nyfiken på allt som finns där ute i skönhetsdjungeln. Nästa vecka lanserar dom ett nytt spännande märke.
Trumvirvel…….
……..Säg hej och välkommen till Esse Probiotic Skincare!
De är den första salongen i Linköping att presentera Esse Probiotic Skincare – världens första hudvårdsserie med levande probiotika!
Jag har använt produkterna ett tag och redan hittat några favoriter men ska testa mig vidare för att få den där perfect match Ni vet. Så himla härligt att äntligen hittat ett ekologiskt märke som känns bra.
Levande probiotika låter ju spännande. Eller hur? Kort och gott så fungerar huden som ett ekosystem och Esse vill skapa en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroorganismerna (mikrober) så att de kan konkurrera ut de ogynsamma mikrober som påskyndar hudens åldrande. Läs mer här, väldigt spännande faktiskt.
Lite som tarmfloran i magen, att matar man kroppen med bra och rätt mat så mår tarmfloran bra och i sin tur får man en bra hälsa. Man kan boosta tarmfloran genom att tillsätta probiotika genom kost, kosttillskott och bakterier avsedda att optimera tarmfloran och stärka immunförsvaret. Ett litet sidospår men fräsigt att huden fungerar på samma sätt

Esse erbjuder även produkter för behandlingar viket betyder att man kan göra en ekologisk, probiotisk och fräsig resultatinriktad ansiktsbehandling på Hudvårdsrummet redan nästan vecka. Men sen kan man ju tjata till sig en innan lanseringen som jag gjorde 🙂
Jag är supernöjd med resultatet. Ren och fräsch hud med lyster och extra fukt. Precis så som man vill att det ska vara.
 
 

Mer info om lanseringen som jag tog från Hudvårdsrummets Instagram:
LANSERING 31/1 – Esse Probiotic Skincare🎉!
Onsdag 31/1 kommer Christel från Esse till oss och vi erbjuder under dagen:

• Express-behandlingar. Du får möjlighet att uppleva produkterna samtidigt som huden får en fräsch quickfix Pris 500kr, gratis vid köp av minst två produkter!
• 15% rabatt på hela Esse-sortimentet!
• Fina goodiebags till de första handlande kunderna!

_____________________________

Expressbehandlingen måste bokas, begränsat antal – först till kvarn..
☎️ 013-101060.

 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats