glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

När slutade era barn sova på dagen?

Stella är ca 2 år och 8 månader och sover fortfarande på dagen. De dagar hon inte somnar orkar hon inte vara vaken till kvällen och hon har inte problem att somna på kvällen när hon sover på dagen. Däremot så är hon gärna uppe lite längre om hon somnar lite senare på dagen men det är inte så konstigt. Så med andra ord känns det inte som om hon är redo att ta bort sömnen än och mig gör det inget. Jag tycker det är skönt att få ett break mitt på dagen.

Men jag är nyfiken på när era barn slutade sova. Det är ju verkligen så olika.

Alltså de där händerna på spegeln. Man bara putsar och putsar 🙂 Idag skulle Stella sova i sin myspöl men efter en stund kom hon in till mig och somnade på 2 sekunder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Min dotter fyllde nyss två och vi ska prova ta bort middagsluren.
  Haft några veckor nu då hon sällan somnar innan 22, och på förskolan sover hon inte mer än 40 minuter. Hemma sover hon längre.

  Känns tidigt, men som sagt, alla är ju olika.

  Hade tänkt prova första dagen idag med att skippa vilan, men sjääälvklart hade vi en stöknatt. Så frågan är om det ens går att hålla henne vaken.

 2. sandra

  min son är 3.5 han sover fortfrande tupplur på helgerna mär han är hemma. under veckorna på dagis sover han inte eftersom ingen annan i hans grupp gör det, men han är så trött på kvällarna som konsekvens.

stats