NBE massage samt massage hemma | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

NBE massage samt massage hemma


Hola!! Det var längesen jag var hos Anna och fick NBE massage. Jag kunde inte få just NBE när jag var gravid och sen var det svårt att få till tiderna efter att Stella hade kommit. Men nu ska jag få rutin på det igen. Stella fick hänga med sist då det blev lite knas med barnpassning. Det gick faktiskt bra.
NBE har ju så många fördelar. Man kan även använda detta för att minska kroppsomfång. Jag testade ju detta på mina ben för länge sen och det fungerade ju. Jag trodde så klart inte på det innan. Men det handlar kortfattat om att vågorna “löser” upp fettcellerna så när man rör på sig forslas de lättare bort. Oftast har man problemområden där det “släpper sist” om man vill tappa i fett. Detta hjälper till på traven alltså. Läs mer på hemsidan>>
Nu var jag på en NBE massage med lymfdränage. Vad är det då? Med hjälp av en ljummen applikator och specialutvecklade massagekrämer masseras området så att det mjukas upp.  Sedan arbetas det växelvis med NBE apparaturen och manuell massage. Det gör att massören inte behöver massera sig ner till problemområdena vilket resulterar i en mer behaglig och avslappnad massage.
Sen får man lite fördelar som att det startar kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, reducerar slagg och inflammation mm. Läs här>>
Går man regelbunder på NBE så kommer kroppen efterfråga massage mer sällan.

Sen vill jag passa på att säga att Anna nu mer erbjuder massage hemma hos dig. Men endast hos kunder som hon har träffat innan vilket jag förstår. Man kan ju gå ihop med grannen eller kompisar om man vill dela på resetillägget. Detta är något jag kommer utnyttja. Så skönt ju!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats