Charlotte "glitzy" Josefsson

not a good day for intervaller

här sitter jag med min coca cola light igen. jag är inte direkt förvånad att internet inte fungerar i huset än. i morgon ska vi ringa och skälla lite så får vi se.

idag började vi dagen med intervaller i en superlång trapp(bilden längst ned) som vi hittade första dagen vi joggade omkring. efter 5 intervaller darrade mina ben och jag trodde jag skulle dö. vi hade planerat in minst 10 intervaller, men jag tror jag att jag måsta äta frukost innan jag testar på det där igen.

så det blev ett par minuter jogging och sedan gång i uppför hela vägen hem.

men det är för jäkla skönt att börja dagen med lite motion. för senare på dagen gör man inte många knop. det vi har inplanerat är att åka till ett vattenland(kommer aldrig växa upp), girona och barcelona.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. evisen

  håller med ovanstående, träning på semester är bäst! Man mår ännu bättre. O så äter man bättre, värmen gör ju så hungern försvinner annars o sen sitter man där o lever på chips el godis! 😛

 2. Madde

  Damn bruden du är alltid lika het 😛

  Skönt se de finns fler människor än jag som vill aktivera/träna på sin semester..
  ”-Ameh vafan ska du träna nu? De e ju semester” får ja ofta höra.. men de e ju hur gött som helst starta dagen så..

  Hoppas du/ni får en riktigt härlig semester =)
  Och vattenland låter skitkul!!!

stats