glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

nu har jag varit på gina


Vilken poseringsbild jag fick till i den aprikosfärgade bodyn 😉
Jag har varit på gina tricot precis som jag sa. Men jag är lite besviken. Den blommiga jackan var tvärslut och så hade de inga solglas. Jag måste nu ta mig ner till det andra Gina här i stan för de har i alla fall solisar. Men jag hade faktiskt lite tur idag. Jag norpade åt mig den sista blommiga kjolen i min size. Precis efter kommer det en tjej och suckar och klagar till sin vän att det bara fanns stora storlekar kvar. Där hade jag tur.

Om den blommiga jackan finns kvar därute någon stans kan ni väl köpa en 36:a till mig? Jag ber på mina bara knän.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannan

  wow vilken grym kropp du har!please, berätta hur du gör? hur ser din kost ut? hur ofta och vad tränar du? älskar din blogg och shoppen 🙂

 2. Minna

  MAJ GAD. Maaaaaaj Gad. Hot or what?!Jag smäller av, hur fasen kommer du se ut när du är i sommarform??Jag är galet imponerad. Var stolt!kram minna

 3. malin e

  Jag har jackan, verkligen ett kap, ring till jönköping och kolla. Aldrig denna hysteri runt it plagg här.. 😉

 4. Jag

  Men hur kul är det att ha kläder som ALLA andra har…. varför denna hysteri?? Måste ju va att det är billigt, finare kläder kan man ju hitta! Men som sagt det är ju Billigt!!

 5. Lina

  Var inne på ett gina här i stan men såg den inte, har sett den på det andra tidigare. Synd att jag inte jobbar imorogn men kan kika på söndag om de har den kvar.

stats