glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

om jag var kille…

…skulle jag nog apa efter Jude Laws stil. I like his style a lot. 


 
Ögonen är inte fy skam dom heller. Eller hur tjejer?
Nu till saken, Jude Law blir nämligen ansiktet
för Diors nya herrdoft som släpps i höst. Ja nu vet ni.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jamie

    Hallå där!Tusen tack för den supersnabba leveransen. Armbandet är ju ännu snyggare i verkligheten jag älskar det. Och förhoppningsvis ska jag få lite mer tur nu med det… Ja, hoppas kan man ju alltid..Ska lägga ut bild på det senare och puffa för den superservice du ger dina kunder…Ha en bra dag. Och förresten om jag var kille skule jag också apa efter snyggingen Law..Kramar/Jamie

stats