Ny säng beställd - 20% rabatt | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ny säng beställd – 20% rabatt

Vi har en continental som vi köpte för många år sen. Den var dyr och skulle vara bra. Men den har gett med sig och ingen av oss sover bra längre. Plus att man får lite småont här och där. Så nu ska den ut. Att investera i en säng tycker jag är vettigt då det är så viktigt att sova bra och att ligga bra. För att förnya oss lite bestämde vi oss för två fristående sängar och ställbar. Fristående för att man inte ska störas av när den andra rör sig och ställbar för att det är så gött 😉

IMG_1431.JPG

Ett sista provligg innan jag beställde den igår

Vi har varit runt på en del “sängvaruhus” men inte hittat rätt eller så har säljarna varit så dåliga så vi har valt att avstå på grund av det. Man känner att de bara vill sälja och att man kanske inte får den sängen som är bäst för en. När en säljare pressar en att ta beslut på studs då blir det taggarna utåt och ett tack men nej tack.

Men så kom vi in till Sängjätten här i Linköping och blev mötta av en säljare som var såååååå bra. Hon guidade oss genom sängarna och lyssnade på vad vi var ute efter även om vi var lite luddiga :). Vi testade lite olika sängar men ingen som kändes helt 100. Jocke är ju så bred över axlarna så han har problem att komma ner med den delen av kroppen. Då föreslog hon Chester som har olika zooner så att man sjunker ner olika mycket på olika ställen. Det skulle nog passa Jocke sa säljaren. Samma sekund som vi la oss ner sa vi “jävlar vad skön”. Jag tror vi bestämde oss just där och då. Men det är mycket pengar och vi ville fundera lite vilket säljaren tyckte var en bra idé.

Till den 2/11 är det 20% på Chester. Vet inte om det var det på de andra från samma märke också? Såg på deras hemsida att de hade flera andra bra erbjudanden också om Ni är sugna på Ny säng.

Så med rabatten i åtanke så åkte jag tillbaka igår för att beställa den. Något som är riktigt bra är att om man känner att man valt fel hårdhet så kan man byta efter 4 veckor om det inte passar. Det känns tryggt.IMG_6140Nya täcken blev det och de fick följa med hem på en gång. Vi ska tillbaka bägge två och köpa nya kuddar också. Skönt att ha allt nytt.

Varför jag delar det här med Er är för att jag vill tipsa om en riktigt bra säng och faktiskt ge Sängjätten lite cred för sina grymma säljare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Nice! Det är lätt värt varje krona att sova bekvämt.
  Man märker ju stor skillnad efter att ha gosat in sängen efter några veckor, då den satt sig riktigt.
  Jag köpte min på Kungsängen. Tyckte de hade bäst säljare här i stan. Jäkla skillnad på hur man guidas igenom olika sängar. Vissa babblar bara om hur sängen.
  Valde en serie där man fick välja bland massor av tyger. “finns den i rosa?!”.. Japp det fanns det haha.

  Så efter två nätter på hotell så längtade jag hem till min egen säng haha.. 🙂

Annons
stats