Charlotte "glitzy" Josefsson

Ny tavelvägg – rabattkod till Er

Detta inlägg är i samarbete med desenio.se

Koden ”glitzan25” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 15-17 januari *Koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters/personliga posters.

Äntligen har jag hunnit med att byta ut tavlorna i vardagsrummet. Jag ville ha tavlor som harmoniserar med varandra och jag utgick från leoparden. Jag älskade motivet direkt när jag fick syn på det. Leoparden och grannen är 70*100 cm så de tar plats vilket jag gillar. Om man har svårt att sätta ihop en tavelvägg så kan man alltid kika på inspirationssidorna på desenio.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats