Charlotte "glitzy" Josefsson

Snabb fish taco – Pankofriterade fish tacos med hot mayo och mangosalsa

Efter att jag la upp min middag på instastoryn igår har jag blivit bombad med förfrågningar om receptet. Jag gjorde ett snabbt och enkelt recept igår. Brukar dock göra ett annat som jag har delat förut på bloggen men insåg nu att det har fallit bort i någon flytt av bloggen. Jag kommer dela det med er inom kort.

Receptet till godingarna på bilden hittar Ni här. Om man inte är förtjust i för stark mat tycker jag man kan ha 1 msk stark sås istället. Sen kan man nästan dubbla receptet på mangosalsan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats