glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nya prylar till Stellas rum

I samarbete med jollyroom.se
Vi har fått hem massvis med nya saker till Stella rum och jag kommer dela upp det i två inlägg. Kan vi snacka om de här lakanen? Jag beställde dom mest för att jag tyckte färgen var fin och eko. Men när jag öppnade förpackningen blev jag så avis på Stella. Kvalitén är i en mjuk bomullsjersey. Tänk Er en supermjuk tisha. Jag mailade Jollyroom på en gång och frågade om de fanns till oss vuxna. De finns inte till oss men jag är inte ensam om att fråga. Hoppas Alice & Fox hör oss så vi också får mysa i dessa lakan.
Bäddsetet finns i flera olika färger och 2 olika storlekar.
Ni skymtar en klädhäst från Kids concept men mer om den i nästa inlägg. Nu fokuserar vi på dessa fina pappväskor från Alice & Fox istället. Stellas rum går i olika nyanser av grått och rosa och färgen på väskorna passar in perfekt. Att ha flera ljuskällor skapar stor mysfaktor. Bordslampan från Form living i form av en kaktus blev faktiskt bättre än förväntat. Skenet  är fint och skapar ett fint spel på väggen om kvällarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats