Nya skor. Magsjuk. Byta ut sköljmedel mot xxx? Sist men inte minst sellpy | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Nya skor. Magsjuk. Byta ut sköljmedel mot xxx? Sist men inte minst sellpy

Blir ett mixat inlägg kan man säga 🙂 slänger in bilder på mina nya skor från Zara. Beställde lite kläder till Stella så jag passade på att slänga med dessa för 400 kr.
I torsdags kväll köpte jag med sushi hem till alla tre. Nästan direkt efter vi ätit fick Jocke ont i magen och senare på kvällen och natten fick han springa på toaletten ofta. Nummer två om ni förstår vad jag menar. Han skyllde på sushin men jag var tveksam då både jag och Stella mådde bra.
I söndags kom det som ett brev på posten. Jag fick skiten fast åt båda hållen. Så ynklig. Låg hela dagen igår. Jockes pappa som vi träffade i fredags åkte också på det så inte sushins fel alltså. Blev människa ikväll igen. I morse innan jag och Stella la oss och sov i två timmar trodde jag att jag skulle dö 🙂
Nu till något annat. Man ska ju inta använda sköljmedel sägs det ju. Dels för miljön och för att det kan vara hormonstörande och framkalla allergier. Sen Stella kom använder vi bara luktfria sköljmedel (och tvättmedel) men vill så klart utesluta det helt. Har använt ättika som sköljmedel som så många tipsar om men tycker inte alls tvätten blivit mjuk och sen luktar det lite. Har Ni tips?
Ska bli spännande att sälja via sellpy. 6 påsar har skickats iväg än så länge. Det är stora påsar. Sjukt vad kläder egentligen. Kan tillägga att jag skänkt ca 5 Ikea påsar till välgörenhet också. Har ni sålt via sellpy?
I morgon ska jag hit. Som jag har längtat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Vi använder inget sköljmedel alls. Jag har nog aldrig gjort det när jag tänker efter. Torktumlar man kläderna tycker jag att de blir mjuka ändå, och sånt som ska hängtorka brukar va i material som inte blir ”hårda”. Torktumlaren ska väl iof dra mkt el så jag vet inte om miljöpåverkan av torktumlaren vs sköljmedel med hängtorkning är nån större skillnad.
  Krya på dig!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Miljön är sekundärt. Tänker mest på Stella. Tror att kemikalierna kan vara skadliga även om man använder doftfritt. Dock inte satt mig in i det till 100% än.
   Men torktumlare sliter så på kläderna? Jag kör underkläder och strumpor och sen kan lite annat åka med ibland.
   Tack. Är på banan idag 🙂

Annons
stats