Charlotte "glitzy" Josefsson

Nya smaker från Dalblads som du kan vinna

IMG_7591

Dalblads har alltid varit en favorit hos mig när det kommer till bars. Det är alltid bra konsistens på dom och smakar gott. Nu har de kommit med två nya smaker och en av dom är Hallon / Lakrits som jag tänkte recensera smaken på idag. Sugen på att testa? Dalblads lottar ut massvis med bars här>>IMG_7585

Ett lager hallon och ett lager lakrits. Speciell smak första gången jag satte tänderna i den men jag gillar den. Bra balans mellan lakrits och hallon. Älskar att den är så mjuk som den är. Hatar torra, hårda bars.IMG_7590

Jag äter inte bars varje dag utan det slinker ner en före eller efter träning om jag är hungrig och behöver fylla på med energi. Som i går åt jag en under fotograferingen då lunchen blev lite försjukten och jag var såå hungrig. Jag blir sjukt låg om jag inte äter regelbundet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats