glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nya sommarsulor

Vilken effektiv dag idag igen. ÄLSKAR!! Efter en sen frulle tog Jocke en promenad med Stella och jag…

…hoppade in i den här fräsiga lånebilen som jag fick igår när jag lämnade in min bil hos världens bästa däckfirma. Har sagt det förr och kommer säga det många gånger till. Däckteam i Linköping är toppen. De ställer alltid upp, älskar kundfokuserade företag och sen är de ju kompetenta vilket också är viktigt 🙂

Några rödljus senare hämtade jag ut bilen med sommarfälgarna på (så snygga) och 2 nya däck. Det var den mammapenningen det 😉 Jävla specialdimensioner som gör att prislappen skenar. På vägen hem kunde jag inte låta bli att tvätta bilen. Väl hemma mötte jag Jocke och Stella. Vilken tur så jag fick lite bilder till bloggen.

Fan vad man saknar GT-R:n nu när vårvädret är här. Jocke säger att vi ska ha en ny sportbil till nästa sommar. Om det blir att vi köper en kommer det med största sannolikhet  bli en ny GT-R. Maj Gad vad jag älskar den bilen. Den har ju fästen för iso fix så det är ju perfekt hehe.

Sen tvättade jag av utemöblerna men fick avbryta för det var dags för babysim. När vi kom hem igen blev det en kaffe i solen med grannen och sen drog jag igång med baksidan igen. Hela altanen är tvättad och alla möbler. En dusch, middag och ett avsnitt av Black Sails och nu är klockan snart 21 och jag skriver det här inlägget. Snart dags att kitta upp Stella med en pyjamas och amma en sista gång för natten. 22 är hennes nya tid att somna nu. Det går sakta men säkert åt rätt håll. I dag har hon hängt en hel del i solen på baksidan så jag hoppas att hon kommer däck gött av alla aktiviteter och den friska luften idag.

Kan hända att Mamman ligger kvar i sängen och smygkikar på en serie på paddan för att sen somna. Ja livet är inte som det en gång var 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats