glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fri frakt och vegetariskt


Om Ni anger koden SHAPEFRI så får Ni fri frakt när Ni handlar på mathem.se

Alltså det är så skönt med mathem.se när man har Stella. Man slipper slänga in henne i bilen och dra med henne in på matbutiken. Jobbigt med vagn plus matvagn. Jag gillar att handla mycket när jag väl handlar. Nä, att sitta vid datorn och klicka och dagen efter plingar det på dörren och där står en söt tjej (ja vi har en söt och trevlig tjej som kör i vårt område) med ett gäng påsar, ja det passar mig perfekt.

Förutom mat så åkte det ner kattsand, kattmat, blöjor, tvättlappar, papper osv. Stella fick en ny giraff. Naturgummi som är snäll mot henne och miljön.

En favorit i repris “pop pinapple”. Perfekt i vårsolen och ett nyttigare alternativ än vanlig glass.

Som Ni vet bor jag i Linköping och trots att vi har stora matbutiker här så är utbudet inte alltid så bra. Jag har flera gånger sökt efter fryst Acai utan framgång. Mathem.se har 😀 Så ibland blir det en smoothie eller en acaibowl. Spana in recept om ni är sugna.

Har man idétorka på vad man ska laga för mat kan man alltid bläddra bland mathems recept. Intill varje recept så kommer en shoppinglista upp med alla ingredienser. Om man har något av dom hemma är det bara att bocka ur. Jag köper ju bara ekologiskt och oftast så är det förslag på icke ekologiska produkter. Om det exempelvis är paprika på listan kan jag då trycka byt och då kommer det upp en lista med alla sorts paprikor de har i sin butik. Så smidigt.

Just denna rätt “Blomkålstabbouleh med oumphspett och tomat- och myntadipp” blev jag såld på. Fräscht, gott, nyttigt och vegetariskt. Det som ligger i mitten är nämligen oumph. Har Ni testat det? Gott!!

I samarbete med mathem.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Jag vet faktiskt inte. Vi har aldrig haft den under rinnande vatten men det har ju dreglats en del på den 😅

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Klippte du också upp din? Undra om alla är mögliga? Jag har sett den bilden tidigare men tänkte att hon hade haft den under rinnande vatten

stats