Charlotte "glitzy" Josefsson

Ögonlocksplastik Linköping

Jag vill inleda detta inlägg med att jag vill absolut inte uppmana till att plastikoperera sig men om man nu är missnöjd och vill korrigera något så vill jag dela med mig av det jag gör för att jag inte tycker att man ska skämmas för det, vara bollplank till de som vill samt att tipsa om bra och professionella människor i denna bransch.

Nu är det nästan exakt ett år sen jag opererade de övre ögonlocken hos Dr Avni och jag är så nöjd. När jag ser gamla bilder så går det verkligen upp för mig vilken stor skillnad det är. De två första bilderna nedan är så jag såg ut innan operationen och den med mössan är en färsk bild. Bilderna längst ner är tagna hos Dr Avni och det är ju urklippta bilder och man ser självklart skillnaden men när jag ser vanliga bilder från förr så förstår jag hur mycket det gör föra hela ansiktet. En piggare blick och ser bara fräschare ut. Svårt att förklara men så värt det.

Jag gjorde ett inlägg med vanliga frågor fem veckor efter operationen som jag sammanställde här. Frågor som hur mycket det kostar, hur operationen gick till, om det gjorde ont med mera.

Valet föll på Dr Avni för att han finns i Linköping men främst för hans erfarenhet och referenser. Nu har han ännu en referens som vart kan rekommendera honom 🙂 Jag känner två stycken som gjort operationen efter mig samt en kompis som fixade till tuttarna och det blev också så bra.

Före operation

Före operation

Efter operation.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats