glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

One pice typ

Ja den här dagen har också gått i ett. Vaknade, dammsög å dammade bort allt pollen på övervåningen (helt sjukt vilket lager), in till ena Soloteket och fixa lite, hem och duscha, springa intervaller mellan badrummet för lite smink, stekpannan och Stella (placerat henne strategiskt så hon kunde se mig både i köket och badrummet) för att sen äta bananpannkakor, föna håret, hela familjen åker till Willes kalas (1 år), för att sen komma hem och fixa med Stella, äta middag, söva henne i vagnen, jobba lite, ge Stella gröt, hänga hos grannen en stund, söva Stella för natten, kolla på inspelningen från dagens MotoGp race (Fan att Rossi åkte ur precis innan målgången) och nu sitter jag framför datorn och jag borde verkligen lägga mig snart (klockan är 21:50) men vore ju gött att slappa en stund innan?

Nu till dagens outfit som jag bara skulle posta lite snabbt men fick tydligen ett behov av att dela med mig av dagen?

Allt från Zara och vagn Stokke. I paketet under vagnen ligger det en spjälskydd till Stellas FINA spjälsäng.

Bilden misshandlar setet från Zara faktiskt. Mycket finare än på bilden faktiskt. Köpte hem det för jag skulle ha det som en lite fancy mysdress här hemma men det åkte på till kalaset istället. Att ha kläderna hemma är bara att glömma då en klo från katten lätt gör en maska eller två. Tur jag beställde andra mysisar som jag kan sprätta omkring i 😉

Ja här här dom. ÄLSKAR DOM!!!! Titta inte på mina hemska tår. Idag fick de vila från Scholls nagelutjämnare. Maj Gad vad fult det är att ha plastgrejorna på stortårna. Men de är verkligen så bra och fungerar. Hittis kom med på ett hörn. Han gillar att gosa med rosetterna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats