glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Perfekta skjortan och byxorna åter i lager igen


Men hej. Idag ränner jag runt i sthlm. Tog tåget upp i förmiddags och snart rullar jag hemåt. Jag cyklar och åker tåg. Vad händer? Jag klimatkompenserar för alla utsläpp genom åren 😉

Det blev en jäkla efterfrågan efter mina fräsiga brallor i fakeskinn förra året. Men vet ni? De finns att köpa igen. Nätet är så otroligt segt på tåget så jag får inte fram dom. Men de heter Cornelia och finns på Twist and Tango.

Min älskade väska är signerad Lanvin och den köpte jag på Schuterman för några år sen. 
Sen en bild med shades på också. Viktigt!! Det var dom jag köpte i Visby. Runda och fina från Ray Ban. Den fina koftan är ny och vet ni? Stella har en exakt likadan. Finns här till oss och här till de små. Stella sa att den var ful när jag visade den men jag tror att den kommer att växa i hennes ögon 😉

De skimriga rosa skorna har jag fått väldigt många komplimanger för. Mest från okända faktiskt. Modellen heter Nite jogger och märket är Adidas. Varsågoda att googla om ni är sugna. Dom är slut på sidan som jag köpte dom på-
Sist men inte minst. Jag har nog hittat den perfekt långa vita skjortan. Sugen? Klicka här då>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats