Charlotte "glitzy" Josefsson

Plaine


Sådär, då var matbordet beställt efter många om och men. Kunde inte bestämma mig för träslag. Vi har ekgolv, ekluckor, svart kakel, rostfria varor & svart stenbänk i köket. Passar valnöt in? Vi har valnöt i sovrummet & badrummet, blir det för mycket valnöt? Vi ska ha vita planet stolar till. Tar man en ekskiva istället, blilr det för mycket ek? Ahh bllir galen.

Men hur som helst så är det öppet köp på bordet så blir inte valnöt bra så får vi väl beställa ett ek. vad tror ni? Ni kan ju se lite på bilderna under kategorin inredning hur köket ser ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  lazygirl: billigt & bra från mio:)emelie: har fått veta att de inte shippar till sverige:(lorum: ja vitt & valnöt är riktigt hett ihop. men vi får se hur det matchar köket. annars får man byta:)

 2. Anni

  Japp, Ida har helt rätt. Vita stolar blir väldigt smutsiga och märken från t ex jeansknappar o dyl syns väldigt väl pga att det är ett mjukare material än vad ek är. Jag hade gått på vitt bord i melamin (hårt material som bara den) och ekstolar. Vi har inrett vårt kök så. Vill oxå passa på att tipsa om Svensssons i Lamhult som har väldigt snygga runda stolsdynor i ull till den typen av stol ni valt. Det gör att det blir lite mindre svettigt och skönare att sitta en lång stund vid bordet… och det vill man ju 🙂

 3. Cicci

  personligen gillar jag ek väldigt mycket så jag hade nog valt det. vet inte tyvärr hur valnöt ser ut, har säkert sett det men kan inte komm på hur det ser ut tyvärr 🙂

 4. sofie

  Supersnyggt bord! Det är kansek lite roligare med valnöt än ek som alla har nu… Fast det är bra med öppet köp så du får känna lite på om det passar innan du bestämmer dig!

 5. Lorum

  Om ni ska ha vita planetstolar till så är det helt klart snyggast att matcha med valnöt. Den kontrasten är i min smak mycket häftigare än ek mot vitt. Dessutom har ek varit inne så länge nu att risken är stor att man när som helst tröttnar på det. Lycka till!

 6. Ida

  Vi var lite inne på precis samma som er ett tag men det blev till sist att vi köpte vitt bord och stolar i ek från Svenska Hem istället.Vi fick ett tips om att vita stolar gärna blir väldigt smutsiga, vet inte om det stämmer dock

 7. Emilie

  Blev lite sugen på forever21 som du bloggat om. Har du beställt därifrån någon gång? Är det krångligt (här ännu inte vågat prova från staterna)

stats