glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Present på mathem till Er

I samarbete med mathem.se

I samarbete med mathem.se har jag gjort en liten film. Om Ni anger koden  SHAPEOLJA när ni handlar får Ni en ekologisk olivolja på köpet som gäller vid order över 800kr. Gäller vid leverans tisd-fred. Giltig till och med 9:e november.

Jag älskar verkligen att handla på mathem då jag slipper dra med Stella till matbutiken, packa in alla varor från bilen och bära upp till övervåningen med Stella på ena höften för det passar ju inte alltid att leka själv. Det sparar tid. Det tar kanske 10 minuter att handla på mathem, någon kör hem grejorna till dörren vilket är så skönt. Man behöver inte sitta hemma mellan tidsintervallen man har valt på leveransen då man kan följa bilen på en länk man får via sms.
Denna gången åkte det ner väldigt mycket grönt då vi äter mycket vegetariskt nu mer, smoothies och massvis med varor till Stellas storkok. 
Alltid bra att ha med sig när man är på språng. Ella´s och Alex & Phil är det enda Stella får när det kommer till färdigproducerat.
eko, eko, eko. Till och med clementinerna var eko. Jag har aldrig hittat det i butik förut.
Gurkmeja kör jag hellre än ingefära då det i stort sett har samma smak men lite mildare plus att det ska vara lite mer hälsosamt även om dom är snarlika.
Passerade och krossade tomater åker ner i var och varannan maträtt till Stella. Till oss själva kör jag gärna på denna
Enda vi beställde i “kött-väg” var kyckling till Stella och även Laxen till henne men vi ska allt sno ett par tuggor. Jag köpte “sushilax” då jag tänkte göra en rå rätt till oss.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Är du lite däääääpt i näsan? hehe 🙂
  Jäklar vad du fixar det för dig.
  Gröt som squeezer verkar smidig. Goda eller? (ingen övre åldersgräns.. hahahaha)
  Kan ju funka när man äventyrar tänkte jag. 🙂

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hahaha jaaaaaa fy fan asså. Snorar ju till och med på ett ställe i filmen 😀
   Ja men helt okej. Finns riktigt bra mat till de små. Bättre än till oss. Det enda är ju att den är steriliserad så det är ju ingen bakteriekultur i. Ja ta med på dina äventyr i skogen 🙂

   1. Jojje

    Nässpray är räddningen 😉
    Jättemånga som är förkylda och grisiga nu..hehe.. får hålla fötterna varma och äta extra grönsaker.
    Mmm kan funka att göra äventyrsfrullen roligare. Får kasta ner squeezer i sovsäcken under natten så är den lagom varm att slurpa haha.
    …äta barnmat.. som kissie hetsade med…. hehe..
    Jo men det finns mycket lyxigt på deras meny.
    Det ska ju vara snabbt och smidigt när man härjar. På sin höjd är det att koka vatten och hälla i, röra om och stänga. Vänta 10 min. MAAAAT.

stats