glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Recension Cloud Nine The Standard Iron Plattång

a

Nu har jag haft detta stylingjärn från Cloud Nine ett tag och den förtjänar en plats i bloggen. Jag har haft en ghd innan och måste bara säga att sladden är mer följsam på denna. Den är inte bara snurrbar utan har även en kula i botten och det gör den mer följsam på något sätt. Förr kunde jag lixom locka in handen i sladden, det händer inte nu.

Såna där små detaljer som jag uppskattar väldigt mycket.b

Den har steglös värmekontroll vilket är bra. Exempel så behöver jag inte så hög värme när jag plattar håret. Då kan kan jag bespara mina hårstrån med en mildare värme. Om jag jag vill att lockarna ska hålla måste jag upp lite, men ändå inte fullt. Många andra märken erbjuder bara en styrka.c

Vill man lägga ner den i lådan direkt så kan man sätta på skyddet för att inte bränna sönder saker. Plus att den håller ihop den.

Jag förstår varför fler och fler salonger väljer Cloud Nine som leverantör. Love it!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats