Charlotte "glitzy" Josefsson

Restaurang jord Linköping

Förra vecka tog vi oss äntligen till Jord och vi blev inte besvikna kan jag säga. Alltså sååå jäkla gott. Äntligen har vi fått en ”riktig” restaurang i Linköping.

Vi åt fem rätter och det här är två av dom. Rådjur med jordärtskockor på fyra olika sätt, hasselsnötskräm och persilja mm. Alltså den var så god så jag dog lite. Rätten innan det var en tartar på hjort och det var nog min favorit eller kanske denna? Så mycket smaker men de harmoniserar med varandra. Till höger har Ni desserten och den var inte äcklig den heller. Har Ni inte testat Jord än så är det hög tid. Jag måste dit snart igen och testa en annan meny. Måste äta mig igenom hela menyn känner jag 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats