Charlotte "glitzy" Josefsson

kladd på linsen

När man ska ta kort och inser att det är ett glamour-filter på linsen 🙂

Sådär, nu är mobilen putsad. Vi tog ett par snabba innan vi drog till ett par kompisar i söndags. Jag har inte bloggat på ett tag men jag har bara inte hunnit. Helgerna är så intensiva och veckorna vet jag inte ens vart de tar vägen. När jag väl har en timmes egentid på kvällen så åker inte datorn fram. På helgerna när Stella har sovit på dagen har jag sovit då jag inte är helt frisk. Har varit småförkyld i en månad. Så fort jag känner mig frisk så tränar jag och efter några dagar kommer skiten tillbaka. Så less på detta nu.

I fredags tentade jag av ännu en kurs och efter föris fick Stella hänga med på AW ihop med några tjejer ur klassen som jag umgås med. Jag och Stella åkte dock hem lite tidigare än övriga sällskapet 🙂

På lördag ska jag äntligen operera mig. Läs mer här>>

En liten uppis från mig. Jag ska se till att tidsinställa några inlägg nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats