glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Operation bokad

Hola,

På tisdag ska jag göra något som jag har velat göra väldigt länge. Svaret kommer längre ner om en liten stund. Jag besökte Dr Avni för några veckor sen som har jobbat 20 år eller om det var 25? i branschen och har ett otroligt bra rykte. Efter att Angelica löste upp all filler under ögonen blev det inte så tokigt faktiskt. Det har jämnat till sig rätt så bra. Dock är det lite kvar under ena ögat som ska lösas upp. Så att operera eller att fylla med ny filler känns inte så aktuellt längre men däremot så vill jag göra något åt mina hängande ögonlock. Jag började läsa på samt höra mig runt efter en duktig plastikkirurg och tydligen så fanns det en närmre än vad jag hade förväntat mig, nämligen i Linköping – Dr Avni som Ni kan läsa mer om här. Dock är hemsidan under uppbyggnad och inte mobilanpassade så det är datorn som gäller just nu,

Jag blev så glad att jag slapp åka till en annan stad för att operera mig hos en erfaren och kompetent doktor.

När jag var hos honom på konsultation så diskuterade vi även de undre ögonlocken men att operera under ögonen var inte aktuellt, jag skulle då bli ihålig och det vill jag ju inte. Vi får se hur allt artar sig ju äldre jag blir. Men jag ville ju även diskutera mina övre ögonlock som jag har velat fixa så länge. Jag har väl alltid haft lite hängande ögonlock och det är genetiskt. Men ju äldre man blir desto mer hänger det och jag vill fräscha till mig nu. Som Ni ser på bilden ligger mina övre ögonlock långt ner vilket gör att man får en tröttare blick samt att det är svårare att sminka sig. Ska bli så skönt att få en piggare blick.

Jag kommer operera mig den 26:e februari och med lokalbedövning så jag kommer inte att sövas. Om man nu absolut vill det så kan man det så klart. Men jag tycker det är onödigt att sövas om jag inte behöver det. Men man kanske kan få det där vita härliga medlet som man får innan man blir nedsövd? Hehe…..Min tanke är att gå på föreläsning redan på torsdag, får se hur det blir med det 🙂

Tillbaka till Dr Avni, hans sida är som sagt under uppbyggnad så man kan inte se några bilder än så länge men jag har fått han rekommenderad från personer som har blivit opererad av honom samt folk i branschen. Jag har även läst på flera forum och inte hittat något negativt så det känns bra.  Han gör alla slags operationer och om ni är sugna på att göra något kanske en konsultation är på sin plats?

Nu ska man så klart inte uppmana till plastikoperationer men om man nu vill korrigera något så tycker jag man ska göra det om man har möjlighet.

Jag kommer uppdatera mer efter hand så Ni får följa med på hela proceduren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats