glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nya mattan

Sjysst spegelbild va 🙂 ?

Skulle precis ta och fota av olika “jobb” till bloggen och hittar inte minneskortet till kameran. Stella har alltså tagit ur det ur datorn och lagt det någonstans. Jag har precis städat hela övervåningen så jag borde ha hittat det. SUCK!!!  Typiskt när det är sådant bra fotoljus just nu. Solen skiner. Vi borde verkligen gå ut men det är dags för Stella att sova snart. Jag skulle ju ifs kunna lägga henne i vagnen och gå en sväng.  Jag är också trött och vill sova. Hmmm, vi får se. Hon mår mycket bättre idag, till och med matlust och ingen feber sen inatt så jag hoppas att det vänder nu.

Ovan ser Ni en glimt av nya mattan via mobilen, klicka här för att se den online. . Åhléns hade 25% på en valfri vara på heminredning så jag passade på att beställa den då. Såg att de hade 20% på hemavdelningen nu om man anger koden HEM20.

Titta vad min lilla ek har dragit iväg, så fin ju 😉 Sugen på att odla avokadokärna, tydligen kan det bli ett stort träd om man planterar om den i jord och ger den en massa kärlek. Vore ju kul med ett eget träd som man själv har odlat fram.

Måste åka till Hilke och köpa nya ljus.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Hello
  Supersnygg matta.
  Jag har en liten fundering, har du visat bilder på det “nya” köket efter omlackeringen av luckorna? Jag har kanske missat det?
  Skulle vara skoj & se hur det blev.
  Hoppas Stella har kryat på sig

  Mvh Annica

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej Annica,

   Nej jag har nog inte lagt upp det men borde verkligen. Ska fixa. Jag är så nöjd.

   Tack för omtanken, mycket bättre men nu har ju jag fått skiten istället 🙂

   kram

stats