glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Resultatinriktad klassisk ansiktsbehandling

Jag har ju kört ett par DermaPen hos Hanna på Hudvårdsrummen men för ett par veckor sen kände jag att jag ville ha en vanlig AB med porrengöring och allt lull som hör till. Hade fått massa akne och skit som jag ville få bukt med. Det var Linda som tog hand om mig och hennes massager ihop med AB är magiska. Hon är en naturbegåvning kan jag lova. Jag njuter lika mycket varje gång.

Kom därifrån med en ren och fin hy och lystern började krypa på efter någon dag och efter ytterligare några dagar var varenda finne utrotad. Linda anpassade masker osv för detta och det blev ju bra 🙂

Här kör Linda med en liten apparat som slussar ner produkterna lite extra på djupet.

Stans bästa hudvårdssalong heter alltså Hudvårdsrummet 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats