glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

En dagens

Ännu en vecka avklarad. Att vara på praktik samt hinna med allt annat är inte helt lätt. Eller hinner gör jag men jag är rätt trött. Så skönt med helg! En sak som jag uppskattar väldigt mycket gällande praktiken är att jag kan träna på luncherna i deras gym. Har bara blivit två gånger denna vecka men tänker att jag ska köra i alla fall tre gånger i veckan. Vi har även ett spår precis utanför dörren så ett intervallpass här och där tänkte jag trycka in.

Fått så många frågor gällande byxorna och de kommer från Gina Tricot. Dock verkar de vara slut? Men en kompis sa att zalando hade liknande.

Vi har precis käkat middag och i badet ligger Stella och Jocke under tiden som jag bloggar och städar undan maten. Längtar tills Stella har somnat så man kan käka glass och se serie.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats