Ring nummer 3 | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ring nummer 3

Jag har tidigare skrivit om mina ringar från Hallbergs Guld. När jag fyllde år i september fick jag en tredje ring, den som sitter i mitten. Den är tvärslut. Jocke fick faktiskt tag i den sista i hela Sverige.

Den som påminner om ett kors hittar Ni här

Den med två stenar här

En bild från när jag fick min andra bild när jag fyllde för ett år sen.  Dom är i guld så jag har dom på mig dygnet runt. Hatar när ringarna är förgyllda eftersom silvret under kommer fram efter ett tags användande. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats