glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Så jävla sjuk, outfit och vad är ohälsosam mat

20140625-174604-63964899.jpg

Byxor // Dry lake>> Hade jag sett dom på modellen hade jag adlrig köpt dom.
Tröja // Stylein>> Den är ny och jag älskar den. Så fint fall och kvalité
Skinnjacka // H&M

Det går bra för mig med att träna varje dag den här veckan 🙂 I måndags kände jag att något var på G och jag var lite halvkrasslig. I går mådde jag sämre men gick på värktabletter hela dagen för att orka jobba. I dag ska vi inte tala om. Jag vet inte ens när jag mådde så här dåligt sist. Fick ta två pauser för att göra frukost idag och efter att jag hade tvingat i mig den sov jag till 15:00 Efter det har jag legat i sängen och tittat på Orange is the new black.

Jocke är bortrest i jobb och jag måste verkligen in till ena soloteket så jag ska försöka ta mig in nu och köpa massvis med pommes och en milkshake 🙂20140625-174606-63966059.jpg

I går kväll blev det färsk lax med matvete, sallad och grönsaker. Såsen är gjord cremefraiche gjord på soya, chevreost, salt, peppar och flytande honung. Nyttig och god mat. Ibland läser man recept och så står i det i rubriken “nyttig kladdkaka” Då är det inte en kalorisnål kladdkaka och de syftar då på att ingridernserna är hälsosammare än vanligt vitt socker, vetemjöl, fetter osv.

Man kan mena så olika saker med nyttig mat. Vissa syftar på en måltid där man använder lightprodukter osv för att komma ner i antal kalorier och andra menar det jag nämner ovan.

Nyttig mat för mig är när man har bra råvaror samtidigt som det håller nere kalorimängden som tallriken ovan. Hälsomevetet är nyttig mat för mig. I andra hand när jag skiter i kaloriinnehållet och bara fokuserar på råvarorna. Men oftast går det hand i hand det där. Bra mat och råvaror mindre kalorier. Och om man nu har en fet sås som exempel behöver man inte ösa på. Lagom är alltid bäst:) Sedan något år tillbaka har vi uteslutit alla lightproukter. Dels så smakar det bättre och för att undvika skiten som det innehåller.

Och som Ni vet så utesluter jag aldrig något och jag äter inte bara “grönt”. Vill jag ha stuvade makaroner med korv så äter jag det:) Plus att en del lösgodis åker ner vilket inte är det mest hälsosamma för kroppen. Men man måste ju få leva och unna sig saker. Annars vore det väl tråkigt?

Vad är nyttig eller hälsosam mat för Er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  WTF! Hur kan du alltid bli toksjuk?
  Du som lever så “eko reko”.
  Får du inte i dig antibiotika från köttet eller? höhö.

  Jag är aaaaldrig sjuk, vill du köpa hemligheten? haha.
  Är rätt impad av mig själv! 😉

  Hälsosam mat? Äh jag tycker att man kan äta vad man vill, bara det inte är oversize portion.
  Är väl ofta där folk gör fel, de äter ju 2-3 ggr mer vid varje tillfälle… pizza.. burgare and so on.
  Det är en “matkultur” där stor portion är normalt. Det sitter ju i skallen sen barnsben. LYXMAT.
  Man får mycket mat och någon annan har gjort den…YAAAJ.
  Bekväma rutiner är boven. Sen slarvas det med mellanmål.

  Som den lilla fryspizzan som folk envisas med på luncherna, nä det räcker inte, då köper de även en sådan där
  slabbig fryslasagne.. urk! Ryser av tanken.. Ja och en läsk tilll det.. 1 av 2 eller 3 varje dag. Heeelt normalt!
  Sen kommer de hem efter jobbet, slutkörda (av alls frysmat och uteblivet mellanmål), orkar inget och absolut inte laga mat.
  Så fortsätter det…Planering vad är det?

  BOOM så har de spinkiga börjat få kulmage med tandpetarben…
  Fint!

stats