glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Samma vikt men inte alls lika slimmad

Ja nu står vågen på 54.5. Min målvikt var 55 kg för då brukar “sommarformen” sitta där. Men jag är inte alls lika slimmad på 54.5 kg som jag brukade vara på 55 kg. Anledningen till det är att jag inte har lika mycket muskler längre. Inte så konstigt med tanke på att jag knappt tränade under graviditeten och det har varit alldeles för oregelbundet sen Stella kom. Men nu har jag haft en bra period i några veckor och börjar redan se resultat så det är bara att fortsätta kött gym och äta bra så kommer jag förhoppningsvis vara i önskad form inom en hyfsad snar framtid. Jag vill inte alls ha lika muskler på överkroppen som förr. Det enda jag vill bygga är faktiskt rumpan, mage och korsrygg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats