Charlotte "glitzy" Josefsson

Sen sist

Påbörjade detta inlägg i lördags kväll. Kan börja med att säga att i natt låg vi i sängen 23-11. Ett längre mål mat och 2 korta och ett par uppvak mellan. Härligt, önskar mindre uppvak och ett mål mindre mat. Men man ska vara glad för det ”lilla”. Men mycket vill ha mer…

Stella har börjat sova 6-7 timmar i sträck utan mat med lite uppvak. (Började med fem timmar sen för ca 2 veckor sen) Oftast ett kort uppvak på ett par minuter sen efter ca 4-5 timmar vill hon nog ha mat för då fightas vi. Somnar om efter 10 min, sover 10 min osv. Det håller på i ca 45-60 min. Sen sover hon en timme till. Jag tar dessa fighter för att jag inbillar mig att snart så sover hon den där timmen.  Natten till lördagen vaknade hon inte upp en enda gång förrän det var dags att fightas.  Hoppas det håller i sig och fortsätter åt rätt håll. Att få henne att somna innan 00:15 verkar omöjligt. Längtar tills hon somnar tidigare på kvällen men ändå sover genom natten.  Skulle dö för lite egentid med hubby på kvällarna. Inte mycket över för sexy time (som de säger i handen på hjärtat) just nu. 

En kruka med ny blomma har jag fått upp i sovrummet. Gillar att den har en beläggning som skyddar mot fingrar osv. Andra krukor jag har i mässing blir lätt fula fast det är en viss charm i det också så klart. Men är glad att denna kommer behålla sin finish.  Finns här

 

Att Stella har börjat sova bättre har gett mig rejält med energi även om jag fortfarande är trött. Får ju inte direkt sova så mycket man behöver. Jag redogjorde ju för min dag i onsdags. I torsdags fyllde jag bilen och vi drog till tippen, shoppade kuddar på Mio, tränade, fixade lite på ena soloteket, jobbade lite, fick besök av en kompis för att sen hämta hem mannen från tåget. Ännu en produktiv dag. Natten till fredagen var inte lika upphetsande så jag var rätt mör i fredags. Antar att mina två intensiva dagar satte sina spår också. Energidepåerna är väl inte som dom bör 🙂

2 kuddar i sammet som hängde med hem. Rosa är så fint till grått och matchar dessutom den ”nya” tavelväggen. Beställde även ett sideboard på hjul. Får se om det blir bra där jag har tänkt att ha det. Ni får se tids nog.

Idag lördag vaknade jag med en jävla huvudvärk på grund av nacken. Måste boka in massage asap.  Efter frulle så stack vi och kollade på en Merca CLS200 som jag är sugen på nu. Kan inte riktigt bestämma oss för en ”andra bil”. Sen blev det träning och shopping på Ica maxi. Väl hemma så blev Stella ammad och och överlämnad till sin far så jag kunde gå och sova en timme. Sen blev det rester (fajitas från igår) och lite serier.  Nu sitter jag i sängen och Stella har somnat i famnen efter amningen.  Hoppas hon inte vaknar när jag lägger ner henne så vi kan sova för natten nu – 23:30

Familjen på väg till gymmet i lördags. Stella tittar skeptiskt på pappa

Att ta med Stella på gymmet fungerar kanon. Både i torsdags och idag fick jag börja med att amma henne och sen har hon suttit i sitt babyskydd på vagnen innan hon har somnat in efter en stund.  Oftast så sover hon ju hela tiden från att vi åker hemifrån men hon har varit lite mer hungrig än vanligt ett par dagar. Kanske måste äta fatt de långa nätterna utan mat?

Nu ska jag avrunda, jag och Stella ska på ansiktsbehandling. Eller Stella ska sova i sin vagn är tanken 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats