glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

She without a name

lillan

I morse (förmiddags) under frukosten. Just nu, ca 10 min senare ligger hon på min arm och käkar och jag skriver detta inlägg till Er. Yr i skallen, en go biverkning av blodtrycksmedicinen. Hatar den. Men kroppen kanske vänjer sig snart och biverkningarna försvinner? Se vad dr säger i em.

Många frågar vad hon ska heta. Bra fråga 🙂 Vi var inställda på Nellie innan hon kom men det passar inte alls. Jag har alltid gillat Chloe men det passar inte heller. Vi hade bland annat skrivit upp Elle, Ella och Elli men det känns inte 100?  Enya eller Meja? Nja… För mig känns hon nu som en Stella. En bestämd liten dam med attityd och namnet funkar även internationellt. Vi suger lite på det namnet så får vi se. Har Ni förslag så hit me!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Stort grattis till fina fina tösabiten ?
  Hoppas du snart får ordning på blodtrycket o mår bättre. Hon ser helt ljuvlig ut, tycker ju annars Nellie är väldigt fint 😉
  O tro mig, Nellie’s kan vara redigt bestämda 🙂

 2. Julia

  Grattis till lilltjejen☺️
  Några namn förslag Millie, Edda, Aurora, Ebba, Beccy, Maj , Eivor, Diana, Li, Emmy, Laila, Wilma

 3. T

  Jag tycker Mira, Elle (som uttalas L), Nova…

  Elle är ett ascoolt och ovanligt namn! Vet nog ingen som heter det idag? Stella känns så vanligt nu, men det är fortfarande väldigt fint 🙂

  Grattis!

 4. Sandra

  Sedan jag var tonåring (är 27 nu) har jag sagt att om jag får en dotter ska hon heta Stella så det röstar jag på. Nu är jag höggravid (bf 8 december) och vet ännu inte könet men tyvärr är pappan inte lika förtjust i Stella… 🙁

 5. Sanne

  vår minsta heter Ellie, bestämd liten dam som vet vad hon vill 🙂 Men Stella är fint och passar också en tjej med mycket power 🙂

 6. Maria

  Ja, efter att nyligen ha sett den helt fantastiska serien The Fall där Gillian Andersson spelar den grymma Stella Gibson, så tycker jag att Stella är grymt! Vi fick två söner och hade bara flicknamn på lager. Förslagen då var Polly (som lär vara ganska vanligt nu eftersom Läckbergs kiddo heter det) och Penny. Tycker fortfarande att dessa namn är väldigt fina. Själv blev jag moster i söndags till en liten Amina. Stort grattis till er tjej, och jag måste säga att det syns att det är din dotter – tycker hon ser ut att vara väldigt lik dig på bilden!

stats