glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Bye blekfis?

Nä, ska vi försöka få lite ordning på den här bloggen igen efter att världens sötaste tjej kom till världen? 😉 SJUKT sliten kan jag intyga. Eftersom hon är så liten så är det inte lätt att orka äta tillräckligt med mat varje gång så andra natten hemma sov jag jag ca 1:20 för att sen var vaken 40 min för att amma och byta blöja. Så där höll det på ett dygn. Lite bättre igår em och idag.

Vi var på återbesök på Neo i går (söndag) och hon hade gått upp enligt skolboken och vi är nu utskrivna vilket är göttigt. Mindre göttigt var mitt blodtryck som var högt igen. Ökade på dosen i morse på en av medicinerna. Jag åkte så klart och köpte en blodtrycksmätare (kontrollfreak som jag är) i dag och nu verkar blodtrycket vara exemplariskt. Se vad doktorn säger i morgon på ytterligare ett återbesök.

Trött och blek som jag är ska jag testa….
p1110176

…produkter från James Read som ska vara så himla bra. Eller rättare sagt en vidareutveckling av den prisbelönta Sleep mask tan –  Sleep Mask Tan Go Darker. Brun utan sol plus fuktmask. Men hello liksom. Jag kan lätt bli torr av BUS-produkter av någon anledning. Ni också? Detta är en gel som är luktfri och ska inte färga av sig på sängkläderna. Hello igen liksom.

Har läst sjukt bra recensioner så jag har höga förväntningar. Köpte med 2 st till ansiktet då min kära sambo gärna snor allt av mig och han är ju borta hela veckorna i jobb så för att undvika sura miner från min sida så har jag denna gång varit förutseende och köpta 2 🙂 Trist om den nu inte är bra… Slängde även med sleep mask för kroppen. Kommer dock inte använda den överallt då jag inte vill att Lillan ska få skiten på sig. Återkommer med recensioner inom kort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzybloggen
      glitzybloggen

      Tycker om dom. Man får inte massor av färg i ansiktet. Men ändå en del och man blir fräsch. Är man brun sen innan blir det kanske inte världens skillnad. Men jag är nöjd

stats