glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skor, gran och lite annat tjafs


Här är alltså skorna som fastnade i dörren 🙂 Tror de har bytt namn på dom. Mina heter IKKI men nu verkar dom heta Inukki. Jag älskar att lufsa omkring i dom när det är snö på backen. Men de har även en sneaker modell som jag är sugen på. Samma stil fast lite nättare. 
I går var jag på ansiktsbehandling hos min vän Marie här i Karlskoga och senare på kvällen mötte jag upp en stor del av det gamla tjejgänget på stan för mat och dryck. Idag har vi lufsat runt lite på landet och spanat på en mindre gran som ska med hem. Stella sover så gott i vagnen.
Så nöjd med vår Stokke Trailz och även nya åkpåsen som jag skrev om här.  Jag tycker man ser fler och fler Stokke rulla fram vilket är kul. Äntligen har de börjat ta plats på den svenska marknaden.

På tal om gran så sprang jag på dessa och tyckte dom var så fina. Dessa är gjorda i konstris men jag funderar på att härma fast med riktigt granris.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sani

    Så sköna skor. Ser ut som du ska gå på månen med dom😅
    Vill också ha!!! Men så dyra så man ba smäller av!!!!😝
    Hoppas du njuter i hemstaden!

stats