Header Image

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Smarrigt

Publicerad,

IMG_4565.JPG

Här om dagen gjorde jag hasselnötssmör med chokladsmak. Riktigt smaskigt att ha på riskakor. Inte lika gott att sleva i sig direkt. Ett tips, ha det i kylen. Tror jag i alla fall. Min stod framme och möglade efter ett par dagar.  ::::::((

Rosta 200g ekologiska hasselnötter i ugnen på 200 grader i ca 6-7 min. Låt dom svalna och rulla dom mellan händerna för att skala dom. Släng dom i en matberedare och kör tills det blir som smör. Tillsätt ca 2 msk raw kakao, 2 msk agave, 1 msk kokosolja och mixa ihop. Tillsätt lite vatten till önskad konsistens. TADAAAAA, klart.

Jag och min sambo är beroende av dessa riskakor från Friggs. Svingoda.

1 Kommentar

  1. åh mums! måste prövas! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *