Charlotte "glitzy" Josefsson

Smarrigt

IMG_4565.JPG

Här om dagen gjorde jag hasselnötssmör med chokladsmak. Riktigt smaskigt att ha på riskakor. Inte lika gott att sleva i sig direkt. Ett tips, ha det i kylen. Tror jag i alla fall. Min stod framme och möglade efter ett par dagar.  ::::::((

Rosta 200g ekologiska hasselnötter i ugnen på 200 grader i ca 6-7 min. Låt dom svalna och rulla dom mellan händerna för att skala dom. Släng dom i en matberedare och kör tills det blir som smör. Tillsätt ca 2 msk raw kakao, 2 msk agave, 1 msk kokosolja och mixa ihop. Tillsätt lite vatten till önskad konsistens. TADAAAAA, klart.

Jag och min sambo är beroende av dessa riskakor från Friggs. Svingoda.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats