glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Snyggt med utväxt

Det var så länge sedan jag var hos frissan så jag har skaffat mig en skitsnygg utväxt. Fast det ser inte illa ut när man inte håller upp håret. Men på tisdag då jäklar ska jag bli snygg igen. Min älsklingsfrissa & bästa kompis är hemma från Usa, då får man passa på. Jo hon är ihop med en kille som spelar i NHL så hon hängde med honom till Detroit och lever nu mer lyxliv som hemmafru, Vissa har det bra. NEJ, jag är inte bitter:) 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Jag tyckte om tapen. Det var enkelt att göra om och det förstörde inte mitt eget hår så mycket. Nu har jag slingor som sitter med vax, men de sista två veckorna har jag tappat 10-15 stycken. De har lossnat med rötterna på mitt eget hår, snart har jag väl inget eget hår, haha

 2. Camilla

  Ja antingen kommmer jag klippa av mig håret, men då blir det kort! Typ Carina Berg frisyr. Eller så beställer jag en ny förlängning med tape on and off metoden den var mycket bättre för håret.

 3. Camilla

  Jag fyndade riktigt bra hår på Tradera men som du säger det egna håret blir förstört. Men jag är nog beroende nu, mitt egna hår är ju så tunt 🙁

 4. Camilla

  Mitt hår är inge kul nu heller, jag har en förlängning men jag har tappat så många slingor nu så ser det bara tunt ut =( Måste fixa det snart…

stats