Söndag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Söndag

Hello. Vilket pangväder vi har fått, tyvärr har jag bara hunnit vända på altanen.

En selfie är ju aldrig fel att smälla av liksom. Här kan Ni ju tjuvkika lite på min nya hårfärg. Tack Mickan för det. Kommer bättre bilder inom kort och även en avhandling på “shadow roots”

Jag är så satans trött. Stella har kört varannan timme på nätterna senaste 2 veckorna typ. Har dock ordnat upp sig lite de 2 senaste nätterna. UNGE!! Började dagen med en megabajs utanför blöjan och en spya på mig på vägen till skötbordet. Go start på dagen ändå.Bananpannkakor till lunch och frysta blåbär som topping. Mumma….Mosade ner ca 4 bananer, 4 ägg och lite vaniljpulver och sen i med stavmixern. Stekte i neutral kokosolja. Så hälsosam så jag smäller av. Tur att allt balanserades ut med lite tårta senare på dagen.

Dags att fira Jockes brorsa som fyllt år men först ett stopp för lite bilder.

Paket från 7th avenue blev det. Råkade bli ett paket till mig och Jocke när jag var där och handlade också. Suck på mig. Hade en annan outfit på mig innan men fick byta om i dörren på väg ut typ. Har gjort illa tån (vill aldrig läka) så det enda som fungerar är gympadojor vilket ifs brukar passa till allt men det bara skar sig.

Blus // Lindex
Jeans // Levis
Skor // Nike
Kofta // Selected Femme
Vagn // Stokke
Solglas // GVStella är glad och redo för kalas. Fick smaka lite grädde på fingret och det toppade vi med lite mjölk. Favoritfödan!! Nu ska det bloggas, jobbas, laga middag och sen hoppas på att Stella vill somna hyfsat för natten men med tanke på sommartiden så blir det väl sent. Hatar det här med sommar och vinter-tid. Man har ju “förlorat” en timme idag och det märkt. Tiden bara springer iväg.

Jag har även hunnit med att öppna ett pressutskick som innehöll nya sköningar från ekologiska Urtekram. Jag har en hel del livsmedel från dom och någon tvål. Superfin serie som passar perfekt in i ena badrummet. Tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats