Stellas nya kit för alla väder | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas nya kit för alla väder


Jag är förälskad i Stellas nya kit från Mini A Ture. Vi har mått massvis med komplimanger. Så fina, snygga detaljer och smarta funktioner. När man inte har haft barn sedan innan köper man ibland vissa onödiga saker som man tror att man behöver och ibland köper man saker som inte var så bra som de kanske borde.
Dessa produkter som jag kommer att presentera nedan tror jag har tänkt på allt faktiskt. De är även Oeko-Tex Standard 100-certifierad vilket känns viktigt. Det innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d v s inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga.
Kläderna är varma, vattentäta, vindtäta och andas. Toppen!!

  • Stella har en superfin babyanorak i nostalgia rose
  • Vantar i rose smoke – Vattentät tumhandske med extra långt skaft, dragkedja på handryggen och mjuk resår i handleden.
  • Termobyxa i rose smoke
  • Tossor i rose smoke

Reflexer fram och bak vilket så klart är toppen.  Extra förstärkning på rumpis. Byxorna har avtagbara hängslen, justerbar midja, resår i benslut, och gummerade fothällor som man kan knäppa bort. Byxan har en tunn och smidig fyllning och är delvis fleecefodrade. Jackan är så smidig att ta på. Som Ni ser kan man dra blixtlåset ända upp i luvan så att man smidigt kan trä jackan över huvudet och sen dra igen den baktill.

Vanten har ett resårband med kardborre som passar till de flesta jackor från Mini a Ture.

Jackans luva har en mjuk mudd runtom och även en mudd som mjukt håller till runt den lilla handleden för att undvika att vinden kommer in den vägen. Vi har inte använt halskrage sen hon började använda denna jacka.

Vi beställde kläderna i en storlek större än vad hon har så det är lite otympligt för henne att röra sig men som hon växer på längden sitter dom snart som ett smäck.
Tossorna har högt skaft och mjuk resår. Justeras med kardborre. Älskar att vantarna och tossorna har silvriga prickar. Så fint.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats