Charlotte "glitzy" Josefsson

Stellas nya lackiga jacka

Inlägg i samarbete med jollyroom.se
Inlägget innehåller reklamlänkar.

Få 20% rabatt på denna produkt med koden OMG20. Rabatten dras i kassen. Gäller till 20/10 kl. 23.59.

Som Ni kan se diggar Stella sin nya jacka 😀 Jag också, så mycket att jag beställde en svart i lack till mig med från en annan butik men tyvärr var inte modellen som jag trodde. Hade varit kul att matchat så klart. Ett stort plus är att den är syntetiskt så inget dun i vilket jag uppskattar. Man vet aldrig om dunet har plockats från levande fåglar vilket är så hemskt. En annan sak jag uppskattar är att jackan är impregnerad med en ekologisk, vattenavvisande impregnering.

Jag överderiver nog inte om jag säger att hon plockade i ca 100 löv i ryggsäcken.

Vet inte vad det är med kameran men det är nästan omöjligt att få skarpa bilder nu mer tyvärr 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats