glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Stellas senaste prylar från Minitude

I samarbete med jollyroom.se
Stella har lite nya prylar från märket Minitude som erbjuder allt från väggdekoration och barnlampor till mattor och barnmöbler i härliga motiv och designer. Det känns lite vuxet fast med lekfull design som passar barnrummet.Spana in Stellas nya saccosäck formad som en kanin i gosig fuskpäls. Hon fullkomligt älskar den. Hon sitter och läser i den, kollar på tv, åker kana på den, slänger sig i den, klättrar på den osv. Så med andra ord har den fått flytta in i vårat vardagsrum. Men nu är det inte bara Stella som gillar den. Hennes pappa kallar den för tv-spels kaninen.
Jag ligger i den framför tv:n ibland också. Hela familjens nya gosiga kanin. Det är kaniner överallt här hemma snart. Vet inte hur vi kom inte på det temat, det är inte medvetet.
Den är rätt gosig. Dock tyckte jag den var lite stiff så jag tömde den på lite kulor så nu är den perfekt.
I fickorna på sidorna gömmer sig babblarna. Men självklart kan man stoppa ner en fjärr där eller annat passande 🙂
Best Friends forever. Bara öron och en svans på Stellis som saknas.
Näääämen vi kör vidare på kanintemat. Stolar och bord i vit fin ek . SÅ FINA!!! Stolarna finns även som älgar om man föredrar det. Varför inte mixa om man inte kan bestämma sig 🙂Att både stolarna och bordet har en rund form skapar ett mjukare intryck och tar lite mindre plats är ett kantigt bord. Alltså jag är så nöjd 🙂 Rejäla är dom också.
Direkt från sängen till stolen på morgonen. Lilla söta Stellis.
Vill man inte leka kan man ju sitta och filosofera och titta ut genom fönstret.

Vill man kan man alltid måla i roliga färger och mönster 🙂
Ni kommer få se den delen av rummet i sin helhel inom kort och kommer förstå hur fint bordet och stolarna gör sig i sin helhet i rummet. spana gärna in kategorin barnrum så ser Ni massvis med bilder från Stellas rum

Sist men inte minst har vi en bordslampa i form ett tipitält från Minitude.När man tänder lampan ser man en liten indian (kanin så klart) spana utNär lampan är släckt är indianen borta.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnieszka

    Angående de fina stolarna…undrar hur bekväma är de egentligen? Är materialet tåligt? Funderar på att köpa ett set och skulle vara tacsam för stödet ☺

  2. sani

    Men alltså sötaste Stella, vilken gullunge hon e!!!!!! Älskar alla saker, kaninen är fan fin ändå! Ser asskön ut, ska köpa till Theo!!!!

stats