glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Stort leende på mina läppar

Bilder Otto Johansson, Kent och Elle.
Tack Otto för att jag fick åka med idag. Synd att tiden gick så fort. Gå in och gilla Otto så blir han glad:) Otto och Totta håller i kurser så man kan ta licens. Gissa vem som ska göra det:) Mer info kommer. Nu tittar vi på lite bilder från idag. Fler finns här>>

Vilket väder vi haft idag. Inte ett moln på hela dagen. Viktigt att fylla på med vätska.

En MYCKET nöjd tjej.

Whoop whoop nu kör vi.

In och ut ur depån. Efter något varv åkte vi in i depån för Otto ville kolla läget med mig. KÖR FÖR FAN BARA blev svaret i stort sett.

Lite bakhjul här och där blev det.

I vissa kurvor låg hojen ner riktigt mycket. Synd att vi inte fick bild på det. Sån härlig känsla när man är så nära asfalten för att sen vinkla upp hojen och vrida på gasen för en raksträcka där man kommer upp över 200 km/h. Här är en bild som “demar” ganska bra:)

Som sagt, bakhjulet blev det ibland. Just här inte så lite heller:)

Filip Backlund var där och körde. Mycket kul att se då han är sjukt snabb och har en aggressiv körstil. Nyss tillbaka efter en skada och nu håller vi tummarna för att han håller sig oskadd. Kände lite på hans hoj 🙂

Drömmer mig bort och är sjukt sugen på att köra själv. Men det fanns inte möjlighet för det idag. Men jag är så nöjd i alla fall.

Mee, Otto och Totta.

Sitter och skådar talangerna på banan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats