Charlotte "glitzy" Josefsson

Sura miner

Jag skrev tidigare om hur graviditeten påverkar kroppen och många läser inte vad jag skriver utan de läser vad de tror att det står och kommer med en massa påhopp som är obefogade. Jag är less på att försvara mig så jag skriver ett förtydligande här.

Jag skrev inte att det är fel att vara överviktig.
Jag skrev inte att alla bör träna.
Jag skrev inte att alla borde ha kändisar som förebild och gå ner snabbt efter födseln.
Jag skrev inte att jag ser ner på de som är överviktiga.
Jag skrev inte att alla ska prioritera sin kropp först.
Jag skrev inte att man ska anställa en nanny, perosnlig tränare och kock.
Jag skrev inte att det inte är ok att svälla upp under graviditeteten.
Jag skrev inte att jag blir sur på människor som är överviktiga efter födseln.

LÄS DET JAG SKRIVER ISTÄLLET FÖR ATT DRA EGNA SLUTSATSER! Det jag skrev var hur JAG kommer att hantera min graviditet, före och efter OM min kropp tillåter det. Jag skrev även att jag blir sur på människor som säger "jag är så tjock, men jag hr ju fött barn så det är därför och nu kan jag inte gå ner i vikt"
Det är fel. Klaga inte på din övervikt om du inte gör något åt det.

Jag visste inte att mitt inlägg om Gwen skulle vara så känsligt. Men som sagt läs vad jag skriver. Det är upp till var och en att se ut som den vill. Men som sagt skyll inte din graviditet på att du är överviktig. Alla har ett val.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannahsthlm

  Jaaa..där kan jag hålla med…jag gick ner allt inom 1 månad båda gångerna..såå..det är absolut inget att skylla på att man varit gravid:/!

 2. Jamie

  Hallå Charlotte!
  jag håller med dig, Jag har sedan min ryggskada haft en del problem med att träna lika mycket som förr, men då ändrar man lite i sin kost istället. Man kan ju faktisk äta riktigt gott men ändå nyttigt. Och träningen behöver ju inte vara på gym om man inte gillar det. Det kan vara vad som helst..
  Jag tycker du har helt rätt i det du skriver.
  Och dessutom resonerar jag som så, att i DIN blogg skriver DU vad DU vill, gillar man det inte behöver man ju inte läsa det..
  Förresten tycker jag att du har en skitsnygg kropp och en mycket bra blogg, så tack för det..
  Ha det så bra och tag väl hand om dig…
  Kramar/Jamie

 3. Ida

  Håller med tig till 100%, förstår inte varför så många tar åt sig när man uttrycker sin egen åsikt. Det är ju upp till var och en hur de vill göra före, under och efter sin graviditet. Och jag måste säga att jag också är less på människor som skyller övervikt på graviditeten, man blir inte tjock av att föda barn! Kroppen förändras men man blir inte tjock, det beror ju endast på att man äter för mkt!

  Kram Ida

 4. glitzy

  azra: tack snälla du..men tyvvärr så fortsätter de att skriva en massa skit under förra inlägget….det är bara feta sura morsor som sitter där å är less på att de inte orkar ta tag i sig själva, därför måste de hoppa på mig

 5. azra

  vad är det med alla tjejer…det verkligen påhopp.. du skriver bara att du vill träna efter din graviditet.. har du orka o klara det så är det väl ingen som ska lägga sig i det…det bara bra att hålla sig aktiv under sin graviditet.. STÃ… PÃ… dig jag tycker du har rätt…
  SEN TYCKER JAG ATT DU HAR VÄRSTA GRYMA KROPPEN..

 6. Fiddi

  Att du skall behöva förklara dig för dina tankar och åsikter…Ã… andra sidan håller jag med dig om allt du skrev i ditt första inlägg!! Och det är faktiskt en myt att man ska äta för TVÃ…!! Lägg ner de .. man bara lurar sig själv ! kram

 7. Alexandra

  Herregud… många människor verkar verkligen vara ute efter att missuppfatta det andra skriver, och tar det genast som någon form av personligt påhopp.

  Man blir lite chockad när man ser hur folk reagerade på ditt inlägg om Gwen, var får de all ork ifrån för att reagera så starkt…?

 8. cizzi

  Det är så lätt hänt att folk missuppfattar eller låter bli att läsa vad det står. Speciellt de som känner sig träffade. Jag håller med dig till 100% och hoppas att jag kan träna så länge som möjligt om jag blir gravid nån dag. Inte för att jag är rädd för att bli tjock utan för att jag trivs med att träna.

 9. Elin

  Håller med dig helt!!
  Klart man ska ta hand om sig själv även efter att man fött barn!
  Tränar nästan dagligen, joggar mycket med min dotter annars passar jag på och ser det som min egentid då jag laddar mina batterier.
  För visst blir man piggare av att träna!

stats