Charlotte "glitzy" Josefsson

Tygsko, me like


Som jag skrev i inlägget innan vill jag ha en lång skjorta med leggings och tygskor. Jag vill gärna ha dessa i min samling. De är i silver och märker är Soft Grey och du kan köpa dom på LaRedoute. Dom är slut i min strlk. Kanske kan jag ha 37? De vita finns i 38, men jag föll för just de här.

Såg precis att det var en månads leveranstid på de silvriga och 7 – 10 dagar på de vita. Det känns som att någon försöker säga att det är de vita jag ska ha. Men jag vill ju ha de silvriga…Jag blir galen…..

…fortsättning följer

Update: de vita i 38 var det två månaders leveranstid. Jag tror att jag får leta vidare. Vet du vart jag kan beställa?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. P!

    Beställ inte dom vita, sen om du ändå vill göra det så ta en storlek mindre, jag beställde dom vita, dom var så breda och klumpiga så jag skickade tillbaka dom..

  2. Sofia

    Jag beställde ett par silvriga, men jag skickade tillbaka dom lika fort. Tyckte dom var mycket snyggare på bild än i verkligheten..

  3. Anonym

    Måste bara få betygssätta din blogg, du får en 10 av 10 just för att du har så många bra tips mm, forsätt i samma stil! Tack för mig! Sanna

stats