glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Ta hand om huden nu när det är kallare

img_5140

Med Linda och Hanna på Hudvårdsrummet när Dermalogica var på plats och gjorde facemaps. Haha, just denna dag hade jag så mycket vätska i kroppen så att jag inte ens fick på mig skor. Kändes som jag hade filler i hela ansiktet 😀

Det slår aldrig fel. Alltid när vädret slår om till kallare så blir min hud lite torrare innan den hinner stabilisera sig igen och vant sig vid det “nya klimatet”. Då får man ta hand om den lite extra under övergångsperioden. Just nu får det bli återfuktande masker hemma och en fuktboost på plats hos Hanna efter hennes val så klart. Produkterna man använder morgon och kväll är ju viktiga också så klart. Syror och andra aktiva ämnen i all ära men FUKT är fan nummer ett. Det håller huden spänstig och håller fina linjer borta. Så fort huden blir torrare dyker små linjer upp och man ser mer grå och trist ut. Sen ska man absolut boosta med syror osv som ger huden fin lyster, föryngrar och jämnar ut.

Det handlar faktiskt om att hitta en balans som fungerar för just din hud och jag är så glad att jag har hittat Hanna som har en sån erfarenhet och som hela tiden guidar mig rätt.

facial-oil

Jag är helt såld på denna nya olja “Phyto replenish oil” från Dermalogica. Fick med mig prover hem sist och ska nu köpa den, både till mig och Jocke. Man har den under sin kräm vilket i mitt fall är Teoxane så klart 😉

Måste bara passa på att boosta för “IonActive Power Treatment”   igen. Jag har hunnit med en till behandling och resultatet blir så bra. Jag skrev ju utförligt om den här>>

DSC_3344

Hanna “rollar” mitt ansikte

Så här när sommaren är över kan man ju brassa på med mer rejäla ansiktsbehandlingar. Eftersom jag är Gravid så kan jag inte göra min absoluta favoritbehandling vilket är micro needling. Läs gärna ett inlägg från tidigare här>> Den är verkligen värd varenda krona. Det är som ett ansiktslyft som håller i sig länge. Jag har inte fyllt mina nasolabialveck med filler sen jag gjorde denna kur. Den tar bort pigmenfläckar, tar bort linjer i huden, fräschar upp osv. Ja den är helt amazing. NI MÅSTE TESTA!!!!

Jag svarar gärna på frågor och de jag inte kan svara på får Hanna svara på 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats