Charlotte "glitzy" Josefsson

Tävla om en soundbar från Philips värde 10 000 kr

Inlägget är i samarbete med Philips

Både Jocke och jag gillar prylar, Jocke kanske lite mer än mig. Han har en tid tjatat om att vi borde skaffa oss en soundbar. När jag fick förfrågan gällande detta samarbete och jag började läsa om Philips Soundbar ”B8” så skapades ett habegär. Skickade länken till Jocke och han blev också såld så det kan bli att vi skaffar oss en sån här faktiskt.

För mig är alltid utseendet viktigt på teknikprylar och denna får klart godkänt plus att jag gillar att man enkelt kan koppla upp sin telefon, dator, platta osv och pumpa upp volymen. Om man ska tro på beskrivningen så ska ljudet vara magiskt.

Nu  har Ni chansen att vinna denna soundbar. Till tävlingen>>

Svaren hittar Ni nedan:

Gibson Innovations presenterar första Philips Fidelio soundbar med nya Dolby Atmos®-tekniken. Genom att kombinera Philips patenterade Ambisound-teknik, kraftfulla högtalare och Dolby Atmos, omdefinieras hemmabioupplevelsen med ett resolut, levande och omslutande bioljud i hemmet med en otrolig skärpa och detaljrikedom.

Med integrerad Dolby Atmos frigörs ljudet från de tidigare begränsningarna i ett traditionell 5.1-kanaligt ljudsystem och sprids istället fritt runt i rummet från alla håll. I kombination med Philips egenutvecklade Ambisound-teknik kan en hel värld av tredimensionellt ljud skapas från en enda enhet.

Fidelio Soundbar med Dolby Atmos är bestyckad med 18 högtalare inklusive två uppåtriktade moduler som skapar ett 5.1.2-ljudkanalsystem. På vardera sidan finns tre mid-range-element placerade, varav ett av dessa är avsett enbart för att skapa optimal röståtergivning. Återstående element i kombination med exakt vinklade diskantelement skapar en bredare ljudbild, mycket vidare än enhetens egen längd.

För de lägre frekvenserna finns en kraftfull trådlös subwoofer med ett 8-tums nedåtriktat element som levererar en kraftfull och djup bas. Den använder en kupolformad basreflektor för att förhindra ljuddämpning och förbättrar återgivningen av lägre frekvenser genom att utstråla dem jämnt utåt i en 360-graders båge för att fylla varje hörn av ett rum med bas.

Högtalarna, i kombination med den egenutvecklade Ambisound-tekniken, skapar ett bättre och bredare ljud än någon tidigare soundbar, trots det smidiga formatet. Nya Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos är endast 50 millimeter hög och placeras med enkelhet under en TV och har en utsökt, modern estetik som smälter in i alla hem.

”Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos går bortom den traditionella lösningen för 5.1 surroundljud” säger Daniel Lindén, nordisk marknadschef på Gibson Innovations. ”Användarna vill ha bästa möjliga ljud hemma, och med Dolby Atmos och Philips patenterade Ambisound-teknik skapar denna soundbar ett kraftfullt och dynamiskt ljud, oavsett placering. Detta är vår första soundbar som erbjuder en verklig 3D-ljudupplevelse.”

Nya Philips Fidelio Soundbar med Dolby Atmos finns ute i handel nu, pris 9 990 kronor

Nyckelfunktioner:

• 400 W, 5.1.2-soundbar med trådlös subwoofer

• Inbyggd Dolby Atmos och Philips patenterade Ambisound-teknik

• Integrerade uppåtriktade högtalare för en intensivare ljudupplevelse

• Dedikerad centerkanal som förbättrar röståtergivningen

• Bluetooth aptX, AAC och NFC

• Anslutningar: 2x HDMI-in, HDMI ARC, optisk, koaxial, 3,5 mm-uttag

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats