glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Today & 20% rabatt hos min Angelica som nu även finns i Sthlm

Ett hett tips till Er: Ni vet Angelica “Bauer Clinic” som brukar fylla mina kinder och botoxa mig öppnar nu även upp i Sthlm. 31/10 är det premiär och hon finns då på Valhallavägen 69 hos Gedin Studio. Hon firar detta med att erbjuda 20% rabatt på all filler och botox under hela november månad. Gäller alltså i Stockholm och Linkpöping. Så fort bebis är ute och färdigammad blir det botox i pannan. Saknar brynlyftet och så klart slätheten 😉

Här bokar ni>>

Här skrev jag ett inlägg om hur botox går till>>

Här kan Ni se ett inlägg när jag fyller kinderna>>

p1110077-1

I dag har jag äntligen fixat håret hos Michaela. Ska visa resultatet inom kort och hur vi tänkte 🙂

Det är så jäkla tråkigt att klä sig nu. Jag har köpt 2 par gravidjeans som jag knappt använt. Alla gravidkläder är så fula och råkar man springa på något snyggt så är det slut i rätt storlek. På bilden har jag klämt på mig ett par vanliga jeans. Klänning trivs jag bäst i just nu men har i stort sett inga som passar nu på hösten. Känns så onödigt att shoppa bara för att ha något så kort period. Speciellt nu när jag mest är hemma dessutom.

Tröja // Weekday
Jeans // H&M
Skor // H&M
Kappa // Styleinp1110079-1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats