glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Today

Hola.

Efter Stellas första nap åkte vi till Soloteket för att fixa lite och på hemvägen hämtade jag upp en burrito från Yatai. Den var inte gjort för att ätas i bilen. 100 fläckar senare var den i alla fall i magen och Stella var skitsur för hon inte fick smaka.

Stella har inte haft en bra dag idag. Så gnällig. Inget duger. Hon har typ en sån dag i månaden eller så. När hon åt lunch fick hon tag i nappen och skickade ner den i maten. Wtf liksom.

När man inte sköter sig straffas man med amningskupor på huvudet och i ansiktet.

Lillan och jag på väg till veterinären.

I väntan på provtagning passade jag på att jobba undan lite mail. Som Ni förstår har jag inte hunnit med mycket med en gnällig Ställis idag.

Stackars Lillan har blivit blind så vi försöker hitta orsaken och förhoppningsvis kan hon få tillbaka synen. Vi får se.

Efter att Stella vägrar att sova fast hon är tröttare än tröttast gav jag upp efter ett antal skrikattacker och satte ner henne i vagnen och tog en promenad till Blomstertorget eller är det landet? Kan aldrig lära mig det där. 1.5 timme senare var vi hemma med en fullpackad vagn med blommor.

Stella drack välling för första gången ikväll. ÄNTLIGEN!!!!! Men hon var tvungen att sitta spikrak och dricka den! Envisa unge!!!! Får se om hon sover längre utan mat på natten nu då? När hon väl dunat in strax innan 21 så har jag jobbat undan en hel del. Nu snart är klockan 23 och jag ska lägga mig. Kul dag. NOT!!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi Franzen

  kan va tänder på gång nu… vilket inte är så gött för dom små. nu har jag sån nedräkning till att äntligen få lära känna bästa Stella, och få mamman på fint humör!! Längtar ihjäl mig!!!!! puss

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Ja jag tänkte också det. Tänkte ge henne alvedon först men vill inte ge i onödan. Får se om gnället fortsätter.

   Stella längtar som tusan å mamman med. Puss

stats