Charlotte "glitzy" Josefsson

Tolvmannabacken

Påverkas Ni av fullmåne? Jag sover alltid så dåligt när fullmånen kommer. Jag vet aldrig om det innan utan när jag har haft en sån där typisk ”fullmånenatt” brukar jag kolla i kalendern och det slår aldrig fel. Förra veckan sov jag så där dåligt varenda natt. I morse på nyheterna såg jag att det var blod fullmåne och att månen var närmre jorden än vanligt. Lovar att det är det som påverkat sömnen. Och det sjuka är att jag skulle fått min mens i torsdags och den som ALLITD (12 månader om året) kommer på dag 28. Nääädå, den kom idag när fullmånen är hel. Månen är nämre än vanligt, lovar att det är den som har ställt till det för mig 🙂 Har Ni märkt av det?

Nu till det jag skulle skriva om. I söndags mötte vi upp vänner i tolvmannabacken i Kisa. Solen sken och jag såg fram emot att få njuta i solen. Men vet Ni. Backen hade ju solen i ryggen. Men vilken flopp 🙂 Hade man tagit liften upp och sågat ner träden hade solen tittat fram. Ett tips till de som förvaltar skidbacken 😉

Hur som helst så hade vi det toppen. Grillade, åkte pulka och fikade. 

Hoppas det kommer snö här i Linköping snart så man slipper åka 45 min för att få åka pulka 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathanelle

    Har för mig att det är för att månen typ drar ur vätska ur cellerna i kroppen. Typ samma som med tidvatten. Kan ha helt fel men tycker mig minnas det. Barn borde påverkas ännu mer med tanke på att de är mindre. Minns att Elliot sov extra dåligt när han var liten och det var fullmåne.

stats