Torsdag & fredag i Dubai | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Torsdag & fredag i Dubai

Om man har ett genuint bilintresse som både jag och Jocke har så kan jag varmt rekommendera att åka ner till Dubai Marina i Dubai torsdag eller fredag kväll. Då snurrar det så mycket bilar, FETA bilar.
Jag såg en spegellackad R8 sport, en Bugatti veyron, en Porsche med blingad text, bilar med spegelrutor, guldfärgad Bentley osv. Helt sjukt. Nu lyckades jag inte fånga de fetaste bilarna eftersom jag mest stod och tittade:)

Här finns det även lite billigare alternativ på restauranger. Så ta ett bord ute och titta på bilar:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats